Донецьк Інформ

115 бригада ЗСУ: Обличчя Перемоги

115 бригада ЗСУ: Обличчя Перемоги
229818 ПЕРЕГЛЯДІВ

Обличчя Перемоги

Сьогодні мова піде про ще одну неординарну особистість з тисячі тих особистостей, які сьогодні боронять рідний край. ЗнайомтесьМикола, заступник командира кулеметного взводу псевдо «Капелан». Родом Микола з Бориспільського району, Київської області. Боронить Україну з 2014 року. «Коли побратими дізнались, що я маю духовну освіту і пастирське служіння, відразу дали мені позивний Капелан» - розповідає Микола. Ми попросили прокоментувати думку, яка побутує серед представників різних релігійних конфесій про те, що священнослужителі не беруть до рук зброї. «Ми Божі слуги і нам дано меч, щоб захищатися від тих, хто чинить зло. Батьківщина у нас одна і іншої немає, і її потрібно захищати. Я, як церковний служитель, ніколи не міг собі уявити, що доведеться зі зброєю в руках захищати рідну землю. Це святий обовязок кожного громадянина» - аргументує «Капелан». Миколадуховний лідер підрозділу. Він завжди поруч зі своїми побратимами і вже понад 10 років воює з ворогом. У перервах між боями «Капелан» проводить спільні молитви і духовні розмови з військовослужбовцями.

Найпотужнішу зброю, яку вкладає капелан до рук військових, - це непохитна ВІРА і НАДІЯ. Капеланська справа - це щире служіння, яке здатне підтримати, розрадити, а іноді й врятувати життя бійця. Адже гасло капеланів- «Завжди поруч».

«Вірю в нашу перемогу. Раджу менше звертати увагу на різноманітні повідомлення в засобах масової інформації, які часом сіють сумнів і невпевненість. Адже, як сказано, що коней готують на день битви, але перемога від Господа» - каже Микола.

Бажаємо міцного здоровя і непохитної віри «Капелану» та його побратимам, а також всім бійцям Сил оборони України. З нами Бог, з нами Україна!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Героям Слава!

Всі новини на фейсбук сторінці 115-ї бригади ЗСУ.

 

Теги: 115 бригада ЗСУ,115 окрема механізована бригада ЗСУ
Мої відео