Донецьк Інформ

Поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання території Гранітного

176340 ПЕРЕГЛЯДІВ

За наказом командувача Об’єднаних сил та начальника поліції Донецької області Миколи Семенишина у прифронтовому населеному пункті правоохоронці провели оперативно-профілактичне відпрацювання.

Проведені заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації у населеному пункті, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів тероризму.

У патрулюванні були задіяні працівники управління превентивної діяльності, управління карного розшуку, слідчого управління поліції Донецької області, вибухотехнічної служби, Кінологічного центру, співробітники поліції Волноваської оперативної зони, патрульної поліції та підрозділів поліції особливого призначення, залучених до ООС.

За підсумками проведених заходів правоохоронцями за базами ситуаційного центру було перевірено 135 осіб та 12 осіб, що перебувають у розшуку, а також майже 120 транспортних засобів. Складено 2 протоколи у сфері дозвільної системи та виявлено автомобіль, номерні знаки агрегатів якого не збігаються з вказаними у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучено, наразі він перебуває на штрафмайданчику Волноваського відділу поліції.

Оперативний стан у селі Гранітне залишається контрольованим. Під час карантину поліція забезпечує безпеку населення в посиленому режимі.

Профілактичні заходи на території населених пунктів, розташованих на лінії розмежування, триватимуть і надалі.

 

Відділ комунікації поліції Донецької області

Мої відео