Донецьк Інформ

Дуйко Андрій Андрійович вбачає безпосередній зв'язок між невірністю у шлюбі та відсутністю політичної стабільності

Дуйко Андрій Андрійович вбачає безпосередній зв'язок між невірністю у шлюбі та відсутністю політичної стабільності
229144 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неправдиві обіцянки, що дають своїм виборцям політики, та подружні зради мають одне і те ж саме коріння та призводять до схожих наслідків, оскільки будь-яка зрада здатна руйнувати родинні й культурні підпори, а це з часом обов’язково призводить до проявів агресії, конфліктів та у глобальному масштабі – війн. Так сказав Дуйко Андрій Андрійович, який є керівником Міжнародної Езотеричної школи Кайлас. https://www.facebook.com/Duiko.Andrii/videos/962648027862352/ «З нами відбувається те, що ми відчуваємо. Наші відчуття створюють наші події», - так езотерик пояснив свою думку.


За позицією Дуйко Андрія Андрійовича, у наш час країни пострадянського простору перебувають у складному процесі: відбувається занепад рівня духовності великої маси людей вікової категорії 40-50 років.

Саме вони пережили й добре пам’ятають так званий бандитський період 90-х років, що стали наслідком розпаду Радянського Союзу. Ці два провідних етапи стали найважливішими чинниками впливу на їхню свідомість.


У взаємостосунках людей можна спостерігати часті випадки підміни цінностей. Яскравий приклад – набуття сексуальністю більшого значення, ніж вірність. На думку спеціаліста з езотерики, це неприродно і неприпустимо, адже саме вірність здавна лежить в основі продовження людського роду і на ній базується принцип продовження нашої цивілізації.


Андрій Дуйко пояснює і продовжує свою думку на таких прикладах: «Що б було, якби усі матері, що живуть на планеті Земля, зрадили усіх дітей, які в них народяться? Припинили б про них піклуватись? За певний час цивілізація припинила б своє існування. Світ би закінчився. Те, що робить цивілізацію цивілізацією – це вірність матерів своїм дітям». Езотерик додав, що саме через недовіру та брехню у родинах та стосунках, а також взаємні претензії партнерів один до одного руйнуються сім’ї.


«Чому з’являються чоловіки, які брешуть? Брехуни-чоловіки живуть з жінками-«суддями». Чоловік у таких стосунках сприймає дружину як суддю, себе – як підсудного. Підсудний сам по собі злочинець. Він починає робити злочини: йде з дому, до інших жінок, випиває… Одне з найскладніших слів-звинувачень – це «а ти…». Потрібно припинити казати «а ти», а розпочати казати «ми», «наша родина», «наші проблеми», - радить сімейним людям спеціаліст.


Керуючи школою Кайлас, езотерик на власному прикладі демонструє приклад відповідального ставлення до родини, що приводить до справжнього сімейного щастя. Андрій Дуйко має дружину і п’ятьох дітей. А люди, які стали його послідовниками й використовують поради експерта з езотерики у власному житті, дають позитивні відгуки: після того, як вони пройшли потрібні сходинки школи Кайлас, їхнє подружнє життя значно покращилося (https://info-hit.ru/company-ezotericheskaya-shkola-kaylas/).


Сам Дуйко Андрій Андрійович пояснив це так : проблеми, які мають люди пострадянського простору, з’являються у результаті знецінення простих, але важливих цінностей у суспільстві та кожній родині.

Пряму паралель можна провести між нівелюванням цінностей і пустими обіцянками політичних діячів.


«Будь-які стосунки, що побудовані на брехні – рано чи пізно руйнуються», - розповів езотерик.
За його словами, у пострадянських країнах уся політична система будується так, щоб суспільством керували нечесні політики. Тому і родина, і політика, що збудована на брехні, невірності, схильності до матеріальної вигоди та за допомогою маніпуляцій, результатом стане лише нестабільність.


«Кого б не обрали до системи, яка побудована за принципом негідництва, у цій системі кращого для людей ніколи не відбудеться… Піар-кампанії, які попередньо виявляють потреби людей, створюють армію ненадійних і безвідповідальних людей. Коли люди припинили дотримуватись сімейних цінностей, бути надійними – вони стали й обирати таких само ненадійних політиків», - говорить керівник школи Кайлас. http://duiko.guru/?gclid=Cj0KCQjwxJqHBhC4ARIsAChq4avZwIMj6LWht13eXXsxZHD1RrW43oJUHY1Nh7N_1XDfp2zvZc-HRLEaAqkEEALw_wcB
Андрій Дуйко переконаний: повернутися до важливих духовних цінностей – єдиний шлях до порятунку країни від занепаду. Однак завжди потрібно починати лише з себе. Тоді ми маємо можливість відновити націю вірних особистостей.


«Вірність і чесність – ключі до духовності людській. Адже вірність словам, обіцянкам, своїй родині – це прапор любові, який має нести кожен езотерик», - підсумував Андрій Дуйко.




Теги: Дуйко Андрій Андрійович,Андрій Дуйко
Мої відео