Донецьк Інформ

6 місяців гауптвахти: вирок суду військовослужбовцю за нез’явлення вчасно на службу

6 місяців гауптвахти: вирок суду військовослужбовцю за нез’явлення вчасно на службу
378106 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За публічного обвинувачення Білоцерківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону засуджено військовослужбовця однієї з військових частин, яка дислокована на Київщині.

   Установлено, що солдат ЗСУ у травні 2020 року не з’явився вчасно на службу до військової частини та певний час незаконно був відсутній на службі.

   01.07.2021 Білоцерківський міськрайонний суд Київської області, погодившись з усіма доводами сторони обвинувачення, – Білоцерківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, визнав обвинуваченого військовослужбовця винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 407 КК України.

   Урахувавши активну співпрацю обвинуваченого зі слідством, його щире каяття та особу обвинуваченого, який є учасником бойових дій та позитивно характеризується за місцем служби, військовослужбовцю судом призначено покарання у виді арешту на строк 6 місяців з відбуванням на гауптвахті.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Білоцерківська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,засуджено,військовослужбовець, ЗСУ,відсутній на службі,арешт ,гауптвахта,київщина
Мої відео