Донецьк Інформ

Двом наркоділкам, які планували збувати амфетамін на Донеччині, загрожує до 12 років за ґратами

Двом наркоділкам, які планували збувати амфетамін на Донеччині, загрожує до 12 років за ґратами
295416 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох мешканців м. Краматорська за фактом придбання, зберігання та перевезення з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах ( ч. 3 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у квітні 2021 року двоє чоловіків 23 та 24 років придбали психотропну речовину амфетамін, з метою подальшого збуту шляхом розкладання так званих закладок на території Донецької області.

У ході огляду в автомобілі наркоділків виявлено та вилучено понад 3 кг амфетаміну, вартість якого за цінами чорного ринку складає близько 2,5 млн гривень.

На вирок суду зловмисники очікують під вартою.

Досудове розслідування здійснювалось співробітниками ГУ НП в Донецькій області за оперативного супроводу ГВ БКОЗ ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео