Донецьк Інформ

У Рівному видали 1000-не свідоцтво про народження дитини в рамках проєкту єМалятко!

У Рівному видали 1000-не свідоцтво про народження дитини в рамках проєкту єМалятко!
426904 ПЕРЕГЛЯДІВ

18 травня, у Рівненському відділі ДРАЦС Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) урочисто вручили 1000 свідоцтво про народження дитини, отримане в рамках проєкту єМалятко. Щасливим власником ювілейного свідоцтва став новий житель обласного центру - Марк. В родині це перша дитина, тож отримати документи прийшла мама разом з малюком.
Привітала родину з народженням дитини та вручила свідоцтво про народження заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) у Рівненській області - Оксана Сальчук.
«В нашій області інноваційний сервіс користується популярністю, адже у всіх районах показник користувачів послуги становить вище 95%. Так, цього року в області майже 3 тисячі громадян вже скористалися електронним сервісом та отримали майже 12 тисяч послуг. Зауважу, що 160 батьків подали заяви онлайн через портал Дія», - зазначила Оксана Сальчук.
Найпопулярніші послуги в комплексі єМалятко послуги: реєстрація дитини у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків та призначення державної допомоги при народженні дитини.
Нагадуємо, що комплекс послуг доступний онлайн на порталі Дія .
Наразі молодим батька доступні до 9 послуг у складі єМалятко.
Працюємо для Вас!

Мої відео