Донецьк Інформ

Посадову особу Південного Управління капітального будівництва МОУ притягнуто до адміністративної відповідальності

Посадову особу Південного Управління капітального будівництва МОУ  притягнуто до адміністративної відповідальності
41352 ПЕРЕГЛЯДІВ

За матеріалами прокурорів Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері складено протокол про вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією, стосовно колишнього начальника Південного Управління капітального будівництва Міністерства оборони України за фактом несвоєчасного подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (ч. 1 ст. 172-6 КУпАП).

Встановлено, що вказаний посадовець, несвоєчасно, без поважних причин, подав шляхом заповнення на офіційному вебсайті НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, «перед звільненням», за період, не охоплений раніше поданими деклараціями, чим порушив вимоги абз. 1 ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції».

Рішенням Приморського районного суду м. Одеси колишнього начальника Південного Управління капітального будівництва МО України визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією, та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Теги: адміністративний протокол,Управління капітального будівництва Міноборони України,Декларування , корупція,Одеська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,адміністративне правопорушення,Одеса
Мої відео