Донецьк Інформ

Поліція Маріуполя затримала чоловіка за хуліганство у супермаркеті

56001 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зловмисник, озброєний сокирою, забіг у магазин і пошкодив вітрини та товар. На щастя, ніхто з громадян не постраждав. Особу порушника встановлено. За фактом відкрито кримінальне провадження, поліція встановлює повні обставини події.
Сьогодні, 22 квітня, о 13:15 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що до супермаркету у Приморському районі забіг чоловік і за допомогою сокири трощить майно.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили порушника – ним виявився 35-річний місцевий житель.
За попередньою інформацією, чоловік скоїв правопорушення через конфлікт між своєю дружиною та персоналом закладу. Працівник зробив жінці зауваження на те, що вона перебуває у публічному місці без захисної маски під час карантину.
Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Тривають оперативні та слідчі дії. За це правопорушення передбачено від 3 до 7 років позбавлення волі.
Крім того, наприкінці минулого року чоловік вже потрапляв до поля зору поліції за аналогічний злочин. За цим фактом йому оголошено підозру.

Маріупольське районне управління поліції
Донецької області

Мої відео