Донецьк Інформ

Під час антитерористичного навчання судові охоронці Рівненщини надавали підтримку діям спецпідрозділів СБУ

Під час антитерористичного навчання судові охоронці Рівненщини надавали підтримку діям спецпідрозділів СБУ
10559 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Рівному на базі Господарського суду Рівненської області 31 березня пройшло спільне антитерористичне навчання.
До його проведення було залучено підрозділи антитерористичного центру Служби безпеки України, Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області, Національної гвардії України, головних управлінь Національної поліції та ДСНС області.
За легендою навчання, озброєнні злочинці здійснили напад на пункт пропуску і охорони Служби судової охорони в судовій установі, захопили заручників та забарикадувалися в залі судового засідання.
Співробітники Служби судової охорони провели евакуацію суддів, працівників апарату і відвідувачів установи та оточили периметр, надаючи підтримку діям підрозділів СБУ.
Водночас спецпризначенці антитерористичного центру СБУ відпрацювали силовий варіант звільнення заручників та знешкодження терористів. Інший варіант затримання терористів (у разі втечі на автомобілі) відпрацювали спецпризначенці підрозділу КОРД Нацполіції.
Далі поліцейські вибухотехнічної служби разом із судовими охоронцями та рятувальниками обстежили судову установу на наявність сторонніх предметів і виявили вибухонебезпечний предмет на другому поверсі адміністративної будівлі суду.
- Основною метою таких навчань є злагодження дій підрозділів різних силових структур країни в разі виникнення терористичної загрози та відпрацювання тактики дій кожного співробітника, - повідомила прес-секретарка Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області старший лейтенант Ольга Ангелова.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона
Мої відео