Донецьк Інформ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 4 березня 2021 року

10044 ПЕРЕГЛЯДІВ

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement
Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 4 березня 2021 року
Слава Україні!
Російсько-окупаційні війська продовжують провокувати Збройні Сили України на відкриття вогню у відповідь з подальшим звинуваченням у порушенні режиму припинення вогню. Від початку доби, 4 березня, було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Всі порушення було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».
Так, поблизу ВОДЯНОГО, що неподалік Донецька, противник вів вогонь у напрямку позицій українських захисників, застосувавши 120 мм міномет. А неподалік ПІСКІВ окупанти обстріляли наші позиції з великокаліберних кулеметів. З ручного протитанкового гранатомета противник здійснив кілька прицільних обстрілів у бік українських позицій біля ПАВЛОПОЛЯ.
На цьому ж напрямку було зафіксовано проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування. Завдяки вмілим діям наших воїнів, безпілотник було вчасно подавлено засобами РЕБ.
Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.
За всіма фактами зафіксованих порушень Українська сторона СЦКК вживала заходи реагування в межах координаційного механізму через СММ ОБСЄ.
У районі проведення ООС виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували понад 4 гектари території та передали на знищення 65 вибухонебезпечних предметів.
Українські воїни і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.
Слава Україні!

Мої відео