Донецьк Інформ

Як в Житомирі на пошті дурять пенсіонерів?

Як в Житомирі на пошті дурять пенсіонерів?
16461 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чоловік із Житомира на своїй сторінці в соціальній мережі розповів про те, що на “Укрпошті” намагаються надурити пенсіонерів для отримання власної вигоди. Бабуся хлопця сходила до відділення пошти в Житомирі та втратила 900 гривень.

Костянтин Кас’ян написав: "22 лютого бабуся пішла платити комуналку до відділення Укрпошти у Житомирі. Індекс 10001. Мала заплати за комунальні послуги за дві квартири. За свою та за квартиру сестри. Віддала працівниці квитанції та суму грошей. Працівниця Укрпошти просила додати спочатку 300 грн потім ще 500 грн. Бабуся заплатила та пішла додому. Вдома передивилася квитанції перерахувала кошти у гаманці та зрозуміла, що вона дала касирці на 900 грн більше необхідної суми”.

Коли він дізнався про це, то одразу вирішив розібратись в тому, що сталося. Коли той прийшов до відділення, то йому сказали, що його бабуся сама заплатила за послуги іншій родині, яка знаходиться в іншому кварталі. Вони пояснювали жінці, що вона робить, проте та настояла. Але Костянтин переконаний, що його бабуся ще у своєму розумі. Тож просто не могла так вчинити. Але на пошті були всі квитанції та офіційно проведені платежі. Найгірше в цій ситуації те, що камер у відділенні ніколи й не було, тож довести щось просто неможливо. Тепер жінці залишається лише забути про це. Але на “Укрпошті” навіть і цього не дають зробити.

Через певний час вони самі зателефонували жінці та намагались їй довести те, що вона їх взагалі втратила, або залишила вдома, тож нехай краще перевірить ще раз свої речі. Проте в це вже ніхто й не повірив. Адже важко уявити собі, що можна забути, куди ти подів майже 1000 гривень. Костянтин розуміє, що він вже нічого довести не зможе, тож тепер просто звертається до працівників “Укрпошти” та просить звільнити тих, хто краде в пенсіонерів. А всіх інших попереджає про те, що варто бути обережнішими!


Автор: redactor.newsukraine
Мої відео