Донецьк Інформ

ОПАНУВАННЯ ПРОЦЕСАМИ ОПЕРАТИВНОГО ПЛАНУВАННЯ

ОПАНУВАННЯ ПРОЦЕСАМИ ОПЕРАТИВНОГО ПЛАНУВАННЯ
31128 ПЕРЕГЛЯДІВ

З особовим складом структурних підрозділів Командування об’єднаних сил Збройних Сил України проведено штабне тренування з вивчення теоретичних положень оперативного планування.
Навчальний процес відбувався з урахуванням нормативної бази, що використовується у Збройних Силах країн-членів НАТО, а також досвіду участі офіцерів Командування в Антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил.
У заході також взяли участь представники Генерального штабу, Командування Сил логістики, Командування Сил підтримки, Командування медичних сил та професорсько-викладацький склад Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського.
Як повідомив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, метою проведення тренування є набуття й удосконалення кожним офіцером практичних умінь і навичок для виконання завдань у складі Сил оборони.
– Військовослужбовці Командування змогли вдосконалити теоретичні знання щодо роботи в органах військового управління, а також практично виконали стандартизовані процеси планування операцій та бойових дій, які застосовують на практиці країни-члени Північноатлантичного альянсу, – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!

Мої відео