Донецьк Інформ

КУРСАНТИ Q-КУРСУ ОТРИМАЛИ СЕРТИФІКАТИ ПРО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ

КУРСАНТИ Q-КУРСУ ОТРИМАЛИ СЕРТИФІКАТИ ПРО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ
8251 ПЕРЕГЛЯДІВ

Півроку надважких тренувань, психічні і фізичні навантаження на межі людських можливостей, опанування навичок універсального воїна - таким був Q-курс для нинішніх його випускників. Іще до початку 11-го кваліфікаційного курсу усі кандидати пройшли жорсткий відбір. Тих, хто не відповідав психологічним та фізичним критеріям відсіювали одразу.

Два тижні насиченої селекції у Навчально-тренувальний центр витримали 10% відсотків бійців, яких згодом зарахували на курс. Усі вони - представники різних родів військ і сил, об`єднані однією метою: стати справжніми фахівцями ССО України.

Шість місяців курсанти вивчали особливості проведення спеціальної розвідки, тренувалися планувати і проводити спеціальних дій в умовах, максимально наближених до бойових. Нарешті разом із сертифікатом про вдале проходження Q-курсу, випускники отримали і особливий патч - дужку "Спеціальні сили" - символ приналежності до еліти українського війська.

Воїнів, які долучилися до команди операторів Сил спеціальних операцій ЗСУ привітав з завершенням навчання командувач ССО Григорій Галаган.

Джерело: Сили спеціальних операцій ЗСУ

Теги: ССО, Збройні Сили України,Сили спеціальних операцій
Мої відео