Донецьк Інформ

“5 тисяч гривень!” Такою була заробітна плата у працівників на каналах Медведчука

“5 тисяч гривень!” Такою була заробітна плата у працівників на каналах Медведчука
23877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів про те, що заробітна плата у працівників каналів Медведчука була не більшою за 5 тисяч гривень. Це пролунало в прямому ефірі від чоловіка. Це було його відповіддю на питання Юрія Бойко депутата “ОПЗЖ”. Він запевняв, що через указ президента роботу втратили понад півтори тисячі людей.

Проте Данілов навів офіційну інформацію, яку йому надали в РНБО, про те, що на цих каналах працювала невелика кількість чоловік: “Підприємство ТВ Вибір, середня кількість працюючих – один чоловік, Новий формат – одна людина, Аріадна – одна людина, телекомпанія 112 – 33 людини, Партнер ТФ – одна людина, Лідер ТВ – одна людина”. Тож про жодні півтори тисячі осіб мова не йде.

Також політик зауважив, що Володимир Зеленський особисто запропонував тим, хто залишиться безробітним, знайти нове місце працевлаштування. Крім того, Президент пообіцяв, що тепер вони отримуватимуть на 20-25% більше. Проте під час рекламної паузи, Данилов продемонстрував документ, який засвідчує що зарплата в працівників була меншою за 5 тисяч гривень. Але в ньому було прописано, що “не на всіх підприємствах Козака працювало по одній людині: наприклад, на ТОВ НОВИНИ 24 ГОДИНИ працював 441 чоловік, а на ТОВ Нові комунікації – 383”. Проте ця інформація лишилась за кадром підкреслив Юрій Бойко.

Також сьогодні розповіли про те, що насправді в Козака працювало не три, а вісім телеканалів. Через це багато в кого виникло питання, за якою системою відібрали ті, що наразі заблокували, а найцікавіше, чому ще 5 вільно подовжують тоді функціонувати. Проте які саме це канали, секретар поки не назвав. Як зазначив сам Олексій Данілов, в РНБО знають про функціонування всіх 8 каналів. Наразі вони продовжують із ними працювати, але чи заблокують їх, поки невідомо.

Автор: redactor.newsukraine
Мої відео