Донецьк Інформ

Пограбував пенсіонерку та скористався картою: Нікопоь

Пограбував пенсіонерку та скористався картою: Нікопоь
179734 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в Нікополі крадій напав на пенсіонерку та вилучив у неї сумку з речами.

Увечері біля під’їзду багатоповерхівки по вулиці Електрометалургів грабіжник підбіг до 69-річної жінки та зірвав з рук сумку та втік у невідомому напрямку. На чоловікові під час злочину не було маскувальних засобів, тому бабуся добре запам’ятала обличчя та ознаки чоловіка.

Пенсіонерка швидко викликала районну поліцію та в усіх деталях описала зовнішній вигляд злочинця. За складеним протоколом почались пошуки чоловіка.

Через декілька діб підозрілу особу затримали та заявили про підозру в крадіжці. Ним виявився 37-річний чоловік з Нікополя, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності та був судимий за ще одну крадіжку. В злочинця конфіскували награбовані речі жінки, серед речей який був телефон, документи та банківські картки.

Після допиту винуватця поліція з’ясувала, що особа за короткий термін вже використав банківську картку та з термінала зняв 1200 гривень.

Вчора чоловікові присудили кримінал за статтею 185 частини другої (повторне пограбування, що карається до трьох років в’язниці) та частини другої статті 186 (відкрите пограбування, яке передбачено позбавленням свободи на термін до чотирьох років) Кримінального Кодексу України.

Також нагадуємо, що в Кам’янському чоловік такого самого віку був затриманий за крадіжку техніки для ліфтів, за якими ходив до багатоповерхівок. Особу підозрюють в шести таких крадіжках. Злочин відбувався наступним чином: через вікно на другому поверсі чоловік залазив та через зламування потрапляв в технічні кімнати для ліфтів. Виносивши мідні котушки, чоловік продавав їх нелегальними способами. Триває розслідування та винесення покарання за скоєні злочини.

За новинами Дніпропетровської області слідкуйте на сайті, бережіть себе та будьте проінформованими!!!

Мої відео