Донецьк Інформ

Азія – головний експортний помічник для України

Азія – головний експортний помічник для України
93595 ПЕРЕГЛЯДІВ

Торговий представник в Україні Тарас Качка заявив, що в цьому році країни Азії стали ледь не порятунком для зовнішньої політики держави.

Україна розроблятиме чіткий план з розвитку торгівлі, інвестиції та програм «обмін студентами» з Азійськими країнами, що створюватиме позитивну тенденцію в економіці та збільшуватиме робочі місця. Така інтеграція також сприятиме новою кількістю сертифікатів для українських товарів в країни Азії, а також розквіт туризму та інвестиції.

Міністерство закордонних справ для експорту та співпраці найбільше виділили Китай, Індію, Індонезію та Таїланд. Знаючи їх культурні та релігійні сповідання, українські дипломати лише за присутності з боку України дійсно якісного товару зможуть реалізувати постачання та допомогти у тіснішій співпраці.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба пообіцяв двосторонні угоди без бар’єрів та взаємне збільшення торгових місій між країнами.

Для нашої країни зараз головне в період пандемії все одно бити співпрацю та різні для цього варіанти. Для азійських країн Україна може стати аграрним та машинобудівним помічником.

Індонезія та Малайзія для України це споживачі «дозволених речей та дій». Це м’ясо тварин, які відповідають харчовим вимогам, одяг, прикраси, косметичні засоби та гігієна, розваги та відпочинок. Для нашої держави це хороша можливість експортувати свій товар.

Україна в Індонезії залишила хороший слід – підтримувала здобуття незалежності, що посилює імідж та в майбутньому зможе допомогти з розвитком нової столиці, в якій індонезійці планують масштабний розвиток онлайн - освіти та комерції.

Таїланд для України перспективний у співпраці з аерокосмічною та машинобудівною промисловістю.

Малайзія з держави отримує зернові культури, овочі та різні олії. Ця країна для нас цікавий як ринок та інвестор. 

Мої відео