Донецьк Інформ

Правосуддяю бути. Перше засідання "Кримської платформи" пройде вже в березні 2021 року

Правосуддяю бути. Перше засідання "Кримської платформи" пройде вже в березні 2021 року
99247 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже давно Україна веде війну з агресором, який всіма силами намагається позбавити її сходу держави, приєднавши їх до себе. Уряд Росії всіляко заперечує свою причетність до цього, тільки ось як приховати кота в мішку, тим більше такого величезного? Відповісти може тільки Росія, яка роками його ховала.

Але, справедливості таки бути. В офісі Президента, за словами нашого джерела, ходять чутки, що 16 березня 2021 року відбудеться перше засідання "Кримської платформи". Дату обрали символічну, як раз в цей день було проведено Російський референдум "під дулами автоматів". І яка іронія, що саме в той же день наші союзники допоможуть нам дати відсіч суперникам.

МЗС веде переговори з США, Великобританією і ЄС, які стануть опорою в цій нелегкій боротьбі проти агресора. Якщо вони включаться в активну роботу, то "Кримська платформа" стане основним рупором тиску на агресора. Україна зможе зажадати додаткові санкції для Росії, які повністю подавлять її наступ на Україну.

США і Європа повністю підтримують Україну в тому, що необхідно якомога швидше вирішити ситуацію на сході і повернути території, які спочатку належали їй. Росія вже давно веде підпільну гру, яка десятиліттями виводить з ладу країни, які починають розвиватися. Тому ЄС хоче захистити країни союзників, накладаючи санкції.

Але чи зупинить це агресора, який вже довгий час підриває авторитет інших країн? Або мирних дій виявиться недостатньо, і всім країнам доведеться застосувати більш агресивні дії і на "підпільну війну" відповісти тією ж "підпільної війною". Це покаже час, а місяць березень пройде для всіх під знаком ЄС, США, Україна та Великобританія VS Росія. Чим же закінчиться таке протистояння?

Мої відео