Донецьк Інформ

Смерть в гуртожитку у Малині: деталі

Смерть в гуртожитку у Малині: деталі
129809 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 2 грудня 2020 року в місті Малин Житомирської області в гуртожитку одного ліцею по вулиці Городищанська 20 сталась пожежа.

Близько 19:20 вечора у відділок пожежної частини надійшло повідомлення, що в гуртожитку в кімнаті сімейного типу сталося займання вогню, в якій в цей час перебував 62-річний чоловік, який колись працював та жив тут понад 20 років. Займання сталося на 5 поверсі шестиповерхового будинку.

Під час гасіння евакуювали ще чотирьох осіб, які не постраждали під час події. Першим загорілося ліжко, зо можливими причинами необережного ставлення до техніки безпеки під час куріння тютюнових виробів, остаточну причину з’ясовують правоохоронні органи.

Загальна площа горіння поширилася на всю кімнату та сягнула 15 квадратних метрів. Пожежу вдалося частково загасити через 45 хвилин, повністю ліквідували через годину після інциденту.

Для знищення об’єкту зайнятості було залучено 12 працівників особистого групування та 3 одиниці рятувальної техніки.

Викладачі та психологи Малинського ліцею вже працюють над дітьми, яких евакуювали під час пожежі. В ліцеї на той жило та перебувало 83 дитини.

В той самий час за 129 кілометрів від  Малина в селі Забороччя ледь не згорів приватний будинок. Каталізатором стали дерев’яні рейки, які поширювали полум’я. найближче джерело для води було за 4 кілометри від будинку, рятувальна служба 4 рази їздила для заправки води. Власник будинку, якого, на щастя, не було вдома, перед виходом запалив піч та пішов, через що й стало причиною горіння близько 83 квадратних метрів будинку. Дим, який виходив з-під покриття даху будівлі, одразу помітив знайомий та сусід чоловіка.

За новинами слідкуйте на сайті та дотримуйтесь правил користування вогнем аби не допустити фатальних наслідків!! Бережіть себе та будьте здорові!!!

Мої відео