Донецьк Інформ

Довічне ув’язнення старшокласника

Довічне ув’язнення старшокласника
54361 ПЕРЕГЛЯДІВ

Валентин Земцов, старшокласник міста Дніпра, вчинив страшний злочин у вигляді подвійного вбивства. У нетверезому стані хлопець ввірвався до будинку сусідів та позбавив життя батька сімейства та чотирирічну дитину. Жінка, яка була при надії, також зазнала декілька ножових поранень, але, на щастя, медикам вдалось її врятувати. Після жахливих подій жінка народила дитину.
18-річного хлопця було затримано на місці злочину за кілька годин. Як з’ясувалось пізніше кривавим вбивцею був син підприємця та пасинок павлоградської судді. Свою провину школяр визнає, проте причину такого жорстокого злочину не пояснює. Під час засідання суду, ні хлопець, ні колишня павлоградська суддя не виявляли жодних емоцій під час зачитування вироку та нічого не сказали на свій захист.
Щоб запобігти впливу на правосуддя, слухання суду проводилося не у рідному місті. Незважаючи на те, що засуджений був у нетверезому стані, його дії суд визнав навмисними. Валентин Земцов був засуджений на довічний термін через звинувачення у подвійному вбивстві.
Незважаючи на склад злочину, жінка, яка втратила чоловіка та сина, з незрозумілих причин перестала вимагати для обвинуваченого довічного терміну.

Мої відео