Донецьк Інформ

Павлоградка взяла участь у фотовиставці "Жінки, мир, безпека"

Павлоградка взяла участь у фотовиставці "Жінки, мир, безпека"
36031 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виставка "Жінки, мир, безпека" відкрилася у Дніпрі із нагоди 20-ї річниці приняття Резолюції Ради Безпеки ООН "Про рівнопраінсть чоловіків та жінок у просесах встановлення миру".
Людмила Калиніна, що мешкає у Павлограді, стала однією із героїнь фотовиставки.
"У 2014 році пішла добровільно у батальйон "Донбас", після чого залишилася на службу протягом 4 років. Спочатку була медсестрою, потім розвідка і дослужилася до звання командира розвідково-диверсійної роти. Учасниця битви під Іловайськом, отримала там поранення".- Це розповідає сама Людмила.
Також вона повідомила, що її донька проходить курс молодого бійця у Нацгвардії України. Що мама, що дочка переконані у тому, що жінка на війні може бути не тільки медсестрою, що, на жаль, сучасні чоловіки-військові ще не в змозі прийняти та змиритися.
У Дніпропетровській області на сьогоднішній день більше тисячі жінок ветеранів АТО, тому дана виставка є значним досягненням в цілому. Жінка, точно так само як і чоловік, повинна мати можливість захищати свою країну при бажанні. Сподіваємося, що даний захід є далеко не останнім,ів подальшому ми зможемо більше розповідати про жінок-героїнь.

Мої відео