Донецьк Інформ

Павлоградські школярі повертаються до звичного режиму навчання

Павлоградські школярі повертаються до звичного режиму навчання
55082 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту громадян 20 листопада повідомив про те, що школярі вже мають змогу повернутися до звичного навчання за партами. Правда, це стосується лише учнів 6-11 класів. Про молодшу школу поки що даної інформації немає, а значить, менші школярі все ще будуть навчатися дистанційно.
Вже з 23 листопада середні та страші класи будуть сидіти у стінах школи зазвичним розкладом. Уроки, як і раніше, будуть тривати по 45 хвилин, але у зв'язку із температурними умовами це може змінюватися. До цього учні пішли на карантин 9 листопада через погіршення ситуації із коронавірусом у Павлограді та відсутність отоплення у класах.
Начальник відділу НС та цивільного захисту громадян Валерій Бєлякін повідомляє, що це перший крок до відновлення ситуації у місті. Якщо далі все буде йти без проблем, наступним стане питання про відновлення роботи дитячих садочків, спортивних секцій тощо.
Нагадаємо, що окрім повернення учнів до школи у місті також відновили свою роботу вищі навчальні заклади, а також заклади для здобуття середньої спеціальної освіти.

Мої відео