Донецьк Інформ

1000 доларів США: на Київщині затримано голову військово-лікарської комісії військкомату

1000 доларів США: на Київщині затримано голову військово-лікарської комісії військкомату
36442 ПЕРЕГЛЯДІВ

1000 доларів США: на Київщині затримано голову військо-лікарської комісії військкомату


За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону затримано голову військово-лікарської комісії одного з об’єднаних міських військових комісаріатів Київської області під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 1000 доларів США.

Установлено, що голова ВЛК вимагав у громадянина України неправомірну вигоду в розмірі 1000 доларів США за визнання особи непридатною до проходження військової служби.

23.11.2020 вказаний голова комісії одержав зазначену суму неправомірної вигоди, після чого був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.

   

Затримання відбулось за оперативного супроводження Департаменту військової контррозвідки СБ України.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюється слідчими Головного управління Національної поліції в Київській області.

На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,затримано,1000 доларів,неправомірна вигода,військкомат,голову військово-лікарської комісії,Київщина
Мої відео