Донецьк Інформ

Понад 300 тисяч мешканців Кривого Рогу можуть залишитися без тепла

Понад 300 тисяч мешканців Кривого Рогу можуть залишитися без тепла
42417 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незаконне вимагання передоплати постачальником електроенергії може призвести до техногенної катастрофи в місті. Нині ж теплопостачальне підприємство має сплатити 15 мільйонів гривень. Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії «Криворізька теплоцентраль».

Опалювальний сезон, що цьогоріч розпочався у Кривому Розі своєчасно та без проблем, опинився під загрозою. Незважаючи на те, що своєчасно і підготували теплове господарство, і уклали необхідні договори на отримання газу та електроенергії, виникла загроза залишити містян без тепла.

Як повідомляють у Криворізькій теплоцентралі, згідно з умовами укладеного договору з постачальником електроенергії — ТОВ «ПРОМЕНЕРГО ДНІПРО», компанія зобов’язана розрахуватися за спожиту електричну енергію протягом 160 календарних днів з моменту її отримання. Але «ПРОМЕНЕРГО ДНІПРО» незаконно та безпідставно почав вимагати у АТ «Криворізька теплоцентраль» 15 мільйонів гривень як передоплату, погрожуючи припиненням постачання електроенергії у разі несплати.

«Припинення постачання електроенергії на стратегічні об’єкти інфраструктури Кривого Рогу, а саме об’єкти АТ «Криворізька теплоцентраль», може спричинити техногенну катастрофу у місті, — зазначають на теплопостачальному підприємстві. — Джерела теплопостачання не зможуть працювати за відсутністю електроенергії та як наслідок, дитячі садочки, школи, лікарні та понад 300 000 мешканців міста залишаться без тепла».



Теги: тепло,опалювальний сезон,Кривий Ріг,електроенергія,техногенна катастрофа,загроза
Мої відео