Донецьк Інформ

На Дніпропетровщині злочинна група налагодила збут наркотиків через «закладки»

На Дніпропетровщині злочинна група налагодила збут наркотиків через «закладки»
40078 ПЕРЕГЛЯДІВ

Троє мешканців Новомосковська, віком від 38 до 45 років, пропонували екстазі, метамфетамін та марихуану, які розповсюджували шляхом «закладок». Вартість вилучених наркозасобів за цінами «чорного» ринку перевищує 160 тисяч гривень. Про це повідомляє Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Як йдеться у повідомленні, у ході проведення санкціонованих обшуків за місцями мешкання та в транспортних засобах фігурантів правоохоронці виявили сліп-пакети з метамфетаміном, згортки з марихуаною та пігулки екстазі. Крім того, вилучено рушницю, гвинтівку, гранати РГД-5 та Ф-1 із запалами, мобільні телефони, грошові кошти та транспортний засіб, який зловмисники використовували під час кримінальних оборудок.

Одного з фігурантів вже затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі готують наркодилерам повідомлення про підозру одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч.2 ст.307, ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Теги: наркотики,психотропи,закладки,збут, Дніпропетровщина,злочинна група
Мої відео