Донецьк Інформ

Гарькавий Ілля : благодійна допомога тубдиспансеру

Гарькавий Ілля : благодійна допомога тубдиспансеру
56256 ПЕРЕГЛЯДІВ

Благодійний внесок у медичний заклад громадського активіста Гарькавого Іллі
6 жовтня громадський активіст Гарькавий Ілля з командою однодумців відвідав Київську міську туберкульозну лікарню № 1 у Дарницькому районі.
   

Гарькавий Ілля : Коротко про особливості роботи тубдиспансера

                          Гарькавий Ілля

                           Гарькавий Ілля
Київська міська туберкульозна лікарня №1 надає консультативну, діагностичну та лікувальну допомогу пацієнтам з виявленим легеневим туберкульозом. Такими пацієнтами часто стають безпритульні та наркозалежні люди. Оскільки 50% з них потребують постійного контролю, лікарня має два диспансерних відділення для дорослих, дітей і підлітків. Також заклад має власну лабораторію, призначену для дослідницької роботи.
Лікарня обслуговує населення Лівобережної Київщини, що включає наступні райони: Дарницький, Дніпровський, Деснянський, Броварський, Бориспільський, Переяславський, Згурівський та Яготинський.
Чисельність пацієнтів на даній території складає понад 1 мільйон зареєстрованих осіб. Саме з Дарницького району стоїть на обліку 37 тисяч громадян.

Гарькавий Ілля : зустріч із головним лікарем Київської міської туберкульозної лікарні №1


Відбулась зустріч Гарькавого Іллі з Павленко Світланою, яка є головною лікаркою та директоркою лікарні, щодо вирішення питань надання благодійної допомоги тубдиспансеру. Активісти та головний лікар узгодили майбутню діяльність.
Активісти дотримувалися відповідних заходів безпеки проти розповсюдження COVID-19: усі учасники тримали дистанцію та були в захисних масках.

                          Гарькавий Ілля

                          Гарькавий Ілля


Зараз проводиться розробка плану щодо поліпшення благоустрою паркової зони на території лікарні: очищення від чагарників.

                   Гарькавий Ілля

                  Гарькавий Ілля

Найближчим часом почнеться підготовка земельної ділянки до зимового періоду. Водночас Гарькавий Ілля забезпечив персонал лікарні захисними масками. Окремо було домовлено про надання благодійної допомоги, якої потребує будь-яка лікарня, а тубдиспансер – чи не найбільше. Пацієнти перебувають у лікарні на стаціонарному лікуванні – їх соціальні потреби більші, адже лікування туберкульозу передбачає від 6 місяців перебування під наглядом лікарів, і може тривати понад 2 роки.

Зателефонуйте родичам та близьким, особливо особам похилого віку, і поцікавтеся станом їх здоров’я!
Дорогі громадяни, піклуйтеся про рідних та бережіть своє здоров’я!

Теги: Вибори Київська міська рада,Ілля Гарькавий,Дарницький район,Київська міська рада,Гарькавий Ілля Ігорович
Мої відео