Донецьк Інформ

В Маріуполі обласні поліцейські перекрили канал збуту марихуани

215061 ПЕРЕГЛЯДІВ

В якості додаткового, проте незаконного прибутку мешканець с. Старого Криму обрав для себе пряме постачання наркотику до населення. Викрили та ліквідували незаконну діяльність співробітники управління карного розшуку спільно з детективами слідчого управління поліції Донецької області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Серед вилученого під час обшуків – близько трьох кілограмів подрібненого канабісу.
Документування злочинної діяльності фігуранта тривало упродовж трьох місяців. В результаті проведення комплексу заходів поліцейські зібрали неспростовні докази його протиправної діяльності.
Обласні оперативники спільно з детективами з’ясували, що зловмисник працював за налагодженою схемою та займався не тільки постачанням наркотику до населення Маріуполя. 29-річний чоловік приймав та доставляв «замовлення» клієнтам, а також – вирощував наркотичні рослини.
Поліцейські разом зі спецпідрозділом батальйону поліції особливого призначення викрили та затримали ділка під час чергової реалізації товару.
В ході обшуку в автомобілі, на якому розвозилися наркозамовлення, поліцейські вилучили грошові кошти, отримані незаконним шляхом, а за місцем мешкання фігуранта – готову до реалізації марихуану та 37 000 гривень. У іншому будинку оперативники виявили теплицю, в якій дбайливо вирощувалися коноплі, а також вилучили близько трьох кілограмів висушеного та подрібненого канабісу, більше 30 кущів наркорослини та гроші.
Все вилучене направлено на експертизу.
Фігуранта затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції
Донецькій області

Мої відео