Донецьк Інформ

На Донеччині правоохоронці змагалися у чемпіонаті з кросфіту

26539 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліцейські, рятувальники і представники Донецького юридичного інституту перевірили свою силу та витривалість. Учасники піднімали штангу, штовхали гантелі та підтягувалися. На рівні з хлопцями боролися й дівчата. А заключним етапом змагань стало веслування на ялах в Азовському морі.
10-11 вересня в Маріуполі відбувся чемпіонат серед працівників органів МВС України з кросфіту. Турнір відбувся за ініціативою керівництва Головного управління Нацполіції в Донецькій області та фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Захід відбувся на базі спортивного комплексу «Іллічівець».
Участь у змаганнях взяли 9 команд, які представляли обласний главк і територіальні підрозділи поліції, Державну службу з надзвичайних ситуацій та Донецький юридичний інститут МВС України.
Свою вправність і міць доводили понад 30 спортсменів, серед яких - вісім дівчат. Учасники виконували комплекси вправ на швидкість, на відпочинок – хвилина!
Наприклад, під час одного з випробувань правоохоронці мали зробити максимальну кількість повторів таких вправ: кидок м’яча в ціль, підйом ніг на перекладині, присідання «пістолетом», веслування на тренажері. І все це - за 12 хвилин.
У фінал вийшли чотири команди, які боролися за першість у новій для себе дисципліні – веслуванні на ялах у морі. Вперше в історії кросфіт-турнірів серед силовиків на Донеччині відбулася регата.
За результатами чемпіонату беззаперечним лідером змагань стала команда ГУНП в Донецькій області, друге посіли рятувальники, а замкнула трійку призерів команда юридичного інституту.
В особистому заліку серед чоловіків перше місце виборов спецпризначенець Станіслав Лавриненко (ГУНП), який «узяв на груди» максимальну вагу - 110 кг. Друге завоював працівник ДСНС Сергій Оприщенко, третю позицію чемпіонського рейтингу посів ще один представник команди ГУНП Олександр Джуган.
Переможницею серед дівчат стала Тетяна Іваненко з ДСНС, «срібло» здобула поліціянтка Анастасія Фуріна, а «бронзу» - Тетяна Носова з Академії поліції ДЮІ.
Вітаємо чемпіонів і учасників змагань, які показали відмінну фізичну підготовку та неймовірний бойовий дух. Спортсмени отримали медалі і грамоти.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Мої відео