Донецьк Інформ

Баскетболісти СК “Прометей” зазнали виїзної поразки

Баскетболісти СК “Прометей” зазнали виїзної поразки
260128 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 грудня Спортивний клуб “Прометей” із Кам’янського втретє програв в рамках нинішнього чемпіонату Суперліги України. Підопічні Карліса Муйжнієкса поступилися БК “Одеса” з рахунком 81:79.

З самого початку зустрічі одесити кинулися в бій, не дивлячись на відсутність Майка Холловея - одного з лідерів своєї команди. У нападі баскетболістам Олега Юшкіна вдалося нав’язати свою гру. Особливо помітним виявився Денис Носков. Впродовж стартових хвилини форвард набрав 10 очок з 15-ти загальнокомандних. “Прометей” здебільшого зусиллями Ренді Кулпеппера та Макса Конате намагався не відпускати господарів далеко, однак зацементувати оборонні редути кам’янчанам не вдавалося.

У другій чверті домінування “Одеси” продовжилося. Місцеві гравці багато влучали, не отримуючи гідної відповіді від гостей. На велику перерву суперники пішли за рахунку — 49:37. Далі гра трохи вирівнялася, покращилися дії кам’янчан під щитами та у трисекундній зоні.

Проте одеські баскетболісти все ще були попереду.

Одеса в першій чверті набрала 28 очок, а з другої до половини третьої, за 20 хвилин, здобула 32 очки. Вони за чверть забили стільки, скільки за всю другу половину. Що трапилося таке, що ми прокинулися і почали грати? Ну, це не професійно. Це не професійна команда”, - каже головний тренер СК “Прометей” Карліс Муйжнієкс.

За декілька хвилин до завершення поєдинку гравець СК “Прометей” Малік Трент  зрівняв рахунок, а згодом опинився на лаві через перебір фолів. БК “Одеса” знову вийшов вперед. Втім, СК “Прометей” мав право останньої атаки. Однак влучити у кошик підопічним Муйжнієкса так і не вдалося.

"Другу половину ми програли і в підбиранні, і кількість втрат у нас була набагато більша. Прийняття рішень нашої команди в другій половині залишає бажати кращого. Добре, що вистачило того запасу, який був зароблений в першій половині", - каже головний тренер БК “Одеса” Олег Юшкін.

Свій наступний матч СК “Прометей” зіграє вдома, 20 грудня, проти “Черкаських Мавп”.

Мої відео