Донецьк Інформ

Петровський Олександр Володимирович: завдяки фонду «Солідарність» вихованцям дитячого будинку подарували цікавий тренінг з виготовлення листівок

Петровський Олександр Володимирович: завдяки фонду «Солідарність» вихованцям дитячого будинку подарували цікавий тренінг з виготовлення листівок
41977 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вихованці Дніпровського дитячого будинку завжди дуже радіють знайомим та новим гостям.

Особливо якщо зустріч організовує Міжнародний благодійний фонд «Солідарність». Ця організація та її голова Петровський Олександр Володимирович регулярно підтримують дітей матеріально та емоційно, проводячи цікаві та пізнавальні заходи.

Нещодавно на запрошення Олександра Володимировича до дитячого будинку завітали гості з центру «Знаток», які провели цікавий і практичний майстер-клас.

Під керівництвом майстрів діти навчилися робити з підручних матеріалів гарні святкові листівки, якими вони тепер зможуть вітати один одного та своїх вихователів з різними святами. 

Як розповіли майстри центру «Знаток», а також вихователі дитячого будинку, такі заняття допомагають дітям розвиватися в різних напрямах. Підопічні дитбудинку можуть розкривати свої таланти, здобувати нові навички та хобі. Крім того, будь-яке рукоділля розвиває увагу, терпіння та дрібну моторику дітей.

Результат вийшов дуже гарним: і самі діти, і вихователі, і меценати раділи тому, наскільки гарними вийшли листівки, а спілкування – легким, приємним і невимушеним.

А Олександр Петровський зі свого боку пообіцяв скоро організувати нову цікаву зустріч.

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.student
Мої відео