Донецьк Інформ

За розбійний напад військова прокуратура затримала контрактника на Житомирщині

За розбійний напад військова прокуратура затримала контрактника на Житомирщині
155503 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

   За процесуального керівництва військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України затримано військовослужбовця військової служби за контрактом за вчинення розбійного нападу, поєднаного із насильством, небезпечним для життя та здоров’я особи.

   В ході розслідування встановлено, що 25.04.2020 військовослужбовець військової служби за контрактом однієї із військових частин міста Новоград-Волинський, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, напав на цивільну особу, заподіявши тілесні ушкодження середньої тяжкості. В подальшому нападник незаконно заволодів транспортним засобом постраждалого та його мобільним телефоном.

   За кілька годин зловмисника затримано військовою прокуратурою Житомирського гарнізону спільно зі слідчими слідчого відділу Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області.

   Санкція ч. 1 ст. 187 КК України передбачає нападнику покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Теги: Військова прокуратура,Житомирський гарнізон,затримано,контрактник,військовослужбовець,розбійний напад
Мої відео