Донецьк Інформ

Керівництво Відділення НОК України в Київській області в колі олімпійської родини відзначили свято Олімпійського прапора в Житомирі приуроченому участі збірної України у ІV зимових ЮОІ 2024 року у Республіці Корея.

Керівництво Відділення НОК України в Київській області в колі олімпійської родини відзначили свято Олімпійського прапора в Житомирі приуроченому участі збірної  України у ІV зимових ЮОІ 2024 року у Республіці Корея.
298426 ПЕРЕГЛЯДІВ

Керівництво Відділення НОК України в Київській області в колі олімпійської родини відзначили свято Олімпійського прапора в Житомирі приуроченому участі збірної  України у ІV зимових ЮОІ 2024 року у Республіці Корея. 

 

На спортивній арені ФК “Полісся” голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський та виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий разом з президентом НОК України Вадимом Гутцайтом та керівниками регіональних відділень Національного олімпійського комітету підняли Державний та Олімпійський прапори, а також розгорнули прапори кожної області України.

Право підняття Державного прапора України було надано дружині відважного воїна, тренера з волейболу, президента волейбольних клубів «Амбасадор» та «Ракета» Юрія Городнього - Інні Городній. 

А, Олімпійський стяг підняв Заслужений майстер спорту України з вільної боротьби, срібний призер Олімпійських ігор в Лондоні 2012 Валерій Андрійцев.

 

Віримо що завдяки таким подіям у січні 2024 року на IV зимових юнацьких Олімпійських іграх в Лозані обидва цих прапори знову будуть розвиватися разом чим засвідчуватимуть незламність українського спорту та народу України!

#НОК #КОВНОК #спорт #молодь #СвятоОлімпійськогоПрапора #Житомир

Мої відео