Донецьк Інформ

Звернення Володимира Зеленського до політиків і народу Норвегії

353516 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Програма підтримки, яку Норвегія затверджує для нашої держави і якою створює прецедент гарантовано стійкої підтримки боротьби за свободу, розрахована на пʼять років. Жодна людина на землі сьогодні не скаже, що саме станеться за цей час – пʼять років.

Але всі ми точно розуміємо, чого не станеться. Росія не здолає нашу з вами єдність – усіх, хто цінує свободу. Кремль не зробить залякування й терор новою нормою для Європи. Держава-терорист не переконає нікого, що вбивати та грабувати краще, ніж жити за законом і співпрацювати. І російський прапор не вкоріниться на окупованій території України.

Це так само точно, як те, що ваші «НАСАМСи» захищають наше небо. Я особливо дякую вам за них! Бо щодня й щоночі нам потрібна ППО – це питання життя для України. 

Ми пройшли колосальний шлях від моменту мого першого звернення до Стортингу. І ми ще маємо попрацювати для перемоги – це очевидно. Ми ще маємо багато чого зробити на полі бою в Україні. І ми ще маємо берегти нашу з вами пильність, щоб не втратити єдності світу й постійно зміцнювати стійкість наших партнерів.

Але в нас уже є впевненість, що наприкінці шляху, хоч би яким колосальним він був, ми залишимося вільними, точно здобудемо мир і збережемо повагу до себе самих й один до одного. Бо ми з вами не зраджуємо себе, і це найголовніше. Ми з вами діємо системно й довготривало, а це найефективніше».

Звернення Володимира Зеленського до політиків і народу Норвегії.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia
Мої відео