Донецьк Інформ

115 Окрема механізована бригада ЗСУ: наше майбутнє – у надійних руках воїнів

115 Окрема механізована бригада ЗСУ: наше майбутнє – у надійних руках воїнів
267357 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початком повномасштабного вторгнення росії життя кожного з нас та наше спільне майбутнє повністю залежить від бійців українських Збройних сил. Уже близько півроку вони, щодня піддаючи свої життя ризику, боронять нашу землю, нищать ворога та ворожу техніку і дають нам надію на перемогу. Один з героїчних підрозділів ЗСУ, який заслуговує на увагу - 115 Окрема механізована бригада. Його бійці без утоми та страху продовжують воювати з ворогом, даючи нам можливість відносно спокійно жити у своїй країні.

Що відомо про 115 бригаду?

Навесні, майже одразу після початку повномасштабного вторгнення РФ 115 окрема механізована бригада ЗСУ була відправлена на схід, боронити його, як дуже важливу точку фронту. Стратегічно важлива ця частина не лише для наших Збройних сил, але і для росіян, тому ця ділянка піддавалася колосальним обстрілам. Бійці майже весь час перебували в оточенні, тож закріпитися було дуже важко. Крім того що необхідно було захищатися від обстрілів ворога, їм доводилося ще й робити укриття, укріплювати бліндажі та рити окопи. Вони протрималися на тих позиціях дуже довго, майже не маючи втрат завдяки грамотному і професійному командуванню. І лише коли отримали відповідний наказ, вирішили відступити на означені позиції.

Для багатьох добровольців, які вперше опинилися на фронті, це була досить важка задача. Адже коли вони потрапили на передову, то повинні були навчитися не лише військової науки, але й будівництва бліндажів та інших захисних споруд і в цілому отримати навички виживати у польових умовах. Однак воїни впоралися з нею, і зараз це один з найбільш сильних та підготовлених підрозділів ЗСУ. Тому вони відступали та залишали свої ділянки фронту тільки якщо таким був наказ керівництва.

Бійці розповідають про умови, у яких воюють

Розвіюючи міфи про нашу армію, військові 115 бригади розповідають, що вони не мають дефіциту боєприпасів, високоточних гвинтівок чи оптичних прицілів. Є достатньо всієї необхідної зброї та іншої техніки, досить якісним і у достатній кількості є екіпірування та інше оснащення, достойне харчування. Все, що треба, вони отримують від держави чи волонтерів, тому не скаржаться на забезпечення.

Страху поразки теж немає, адже у цій війні вже поклали стільки сил і життів, що ми маємо лише перемогти ворога. У цьому впевнені всі воїни 115 бригади на чолі з командуванням. Вони отримують чіткі та своєчасні команди від військового керівництва, тому реагування військових на події на фронті також дуже швидкі й правильні.

Говорячи про майбутнє війни, воїни впевнені, що попереду лише перемога. Навіть якщо доведеться важко і довго боротися. Адже ворог має більшу численність та величезний арсенал зброї та важкої техніки. Та наша армія багата не лише озброєнням, але й хоробрими військовими, які ніколи не здадуться. На нашій стороні – правда і весь цивілізований світ, і, що найголовніше – народ дійсно об’єднався у боротьбі та бажанню допомогти воїнам.

Бойовий дух підкріплюють не лише успіхи нашої армії та зокрема 115 бригади на фронті, але й колосальна підтримка громадян з різних регіонів. Вони отримують листи з подякою не лише від рідних та близьких. Теплі слова у відео та листах надходять від незнайомих людей, які зізнаються: знаючи, що на сторожі їхніх життів стоять такі сміливі воїни, вони можуть продовжувати своє відносно мирне життя і не боятися. Своєю чергою бійці також розповідають, що хотіли б, аби мирні жителі продовжувати жити, працювати, вчитися без щоденного страху. Саме так, виконуючи свою звичну працю, ми зможемо підтримувати і економіку, і армію.

 

 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео