Донецьк Інформ

Роналду остаточно завершив свій трансфер у новий клуб – найбільший контракт в історії спорту

Роналду остаточно завершив свій трансфер у новий клуб – найбільший контракт в історії спорту
229062 ПЕРЕГЛЯДІВ

Форвард збірної Португалії Кріштіану Роналду визначився, де продовжить свою кар'єру.

 
 

37-річний нападник домовився із саудівським клубом Аль-Наср та приєднається до команди вже у січні 2023 року. Контракт з клубом розрахований на 2,5 сезони, повідомляє Marca.

 

Аль-Наср пропонує португальцю зарплатню розміром 200 мільйонів євро на рік. Це зробить Роналду найбільш високооплачуваним спортсменом у світі.

Нагадаємо, нападник зараз перебуває у статусі вільного агента, адже розірвав контракт з Манчестер Юнайтед. У скандальному інтерв'ю він розкритикував керівництво та тренерський штаб "червоних дияволів".

Наразі Роналду у складі збірної Португалії грає на чемпіонаті світу в Катарі. Команда 6 грудня о 21:00 зустрінеться зі Швейцарією у рамках 1/8 фіналу.

Джерело

 

Теги: Форвард збірної Португалії Кріштіану Роналду,Форвард збірної Португалії Роналду,Форвард збірної Португалії ,збірна Португалії Кріштіану Роналду,збірна Португалії Роналду,збірна Португалії ,Португалія,Кріштіану Роналду,Роналду,Кріштіану Роналду Вікіпедія,Роналду Вікіпедія,Аль-Наср,клуб Аль-Наср,саудівський клуб "Аль-Наср",Катар,Мундіаль в Катарі,Манчестер Юнайтед,Манчестер Юнайтед Вікіпедія, Спорт,Новости спорта,Новини спорту,новости,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,футбол,Новости футбола, новини футболу
Автор: admin.sportcomua
Мої відео