Донецьк Інформ

На Одещині активізувалися квартирні крадії

На Одещині активізувалися квартирні крадії
298952 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі кількість квартирних крадіжок дуже зросла. Це помітно з того, як багато стало повідомлень про обкрадання будинків. Ось і на Одещині сталася крадіжка, проте злочинців затримано.

У невеликому селищі Авангард, що знаходиться в Одеській області неподалік від обласного центру, сталася крадіжка у приватному будинку. Жінка особисто побачила крадіїв. І не розгубилася у цьому випадку – одразу викликала патрульних поліцейських. В той таки час зловмисники намагалися втекти з місця злочину, покинувши будинок. І їм це навіть вдалося.

Поліція, що оперативно прибула на місце злочину, провела швидке опитування потерпілої. Вона змогла запам'ятати й особливі прикмети злодіїв, і навіть машину, на якій вони намагалися покинути місце події. І це допомогло їм знайти автомобіль, на якому й намагалися втекти крадії. Вони передали дані іншим нарядам і вже скоро зупинили авто "Mitsubishi" неподалік "Двох стовпів", де і затримали крадіїв.

Зловмисниками виявилися п'ятеро чоловіків, що не мали громадянства України. Всі вони є громадянами іноземних країн, попередньо – Грузії. Причини, чому вони перебувають в Україні та чому вирішили пробратися в будинок потерпілої – поки невідомі.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Обставини правопорушення з'ясовуються. Пізніше буде вирішено питання про оголошення підозр та обрання запобіжного заходу. Також з'ясовують і те, чи не причетні ці особи до здійснення інших злочинів.

Мої відео