Донецьк Інформ

Усик: Габарити Джошуа мене не хвилюють

Усик: Габарити Джошуа мене не хвилюють
212776 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український боксер Олександр Усик розповів про майбутній поєдинок з Ентоні Джошуа.

"Джошуа - зовсім інший боксер, що не Чісора. Ми провели величезну роботу з тренером, але про це не скажу. Слабкості Джошуа? Я не скажу, Ентоні дивиться. Тренер мені все скаже. Нехай Джошуа робить все, що хоче, а я буду робити те що мені потрібно".

"Габарити? Так всю кар'єру було. Хтось був більший серед суперників, хтось - менший. Мене це не хвилює. Ніяких жартів немає".

"Настрій? В суботу буду налаштовуватися на бій, а зараз чого мені сумувати? У мене в житті все чудово. Я дуже задоволений тим, що буду боксувати з Ентоні", - сказав Усик.

Бій Джошуа - Усик відбудеться 25 вересня.

Теги: Олександр Усик , Ентоні Джошуа, Ентоні Джошуа , Бокс,спорт,новости,Новости спорта, Энтони Джошуа,Джошуа,Джошуа Википедия,Джошуа Вікіпедія,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Энтони Джошуа Википедия,Усик, Александр Усик , Александр Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Усик Википедия,Новини спорту,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,Украина,Україна,Усик-Джошуа, Дерек Чісора, Чісора,Дерек Чісора Вікіпедія,Чісора Вікіпедія,Джошуа - Усик,25 вересня,25 сентября,Киев,Київ,Лондон
Автор: admin.sportcomua
Мої відео