Донецьк Інформ

Студентство – вічна юнь і жага до життя!

Студентство – вічна юнь і жага до життя!
40469 ПЕРЕГЛЯДІВ

Освітній процес Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка зосереджений на потужній стратегічній цілі – створенні умов для прогресивного розвою студентства – рушійної, активної, радикальної сили розвитку суспільства. І нині ми відзначаємо свято молодості, жаги до життя та великих звершень – День студента!


«Найкращий та вічний – наш педагогічний!» – не порожні слова, адже без всілякого сумніву наш університет посідає чільне місце серед закладів вищої освіти Полтавщини і саме тут навчаються найрозумніші, найталановитіші, найактивніші і просто най-най-най... найкрутіші студенти. Це вчергове підтвердили результати конкурсу, оголошеного студентською радою ПНПУ імені В.Г. Короленка до Міжнародного дня студентів (International Students' Day).


Серед чисельного загалу студентів-короленківців, і, до речі, не тільки, адже до цього конкурсу долучилась Студентська мерка Полтавщини – Ірина Домішкевич, було обрано переможців у номінаціях «Найкраща презентація себе – короленківця» та «Гумор студентського життя». Перемогу здобули студентка факультету фізичного виховання Іванюк Вікторія та студентка факультету філології та журналістики Сьомак Лілія. Ірину Домішкевич, студентку Полтавського державного аграрного університету, також нагородили за участь у конкурсі.
Студентські роки – це час найсміливіших експериментів – у навчанні, зовнішності, поведінці. І, зазвичай, ми пригадуємо, не так саме навчання, як власне перші серйозні «кроки дорослості» – студентську симпатію, випробування дружби, поїздки та подорожі, веселі посиденьки й кумедні випадки з життя, адже ніхто не заперечить, що студенти – незвичайні люди.



Вітаємо всіх студентів, сучасних, майбутніх, тих, хто був студентом колись, та бажаємо міцного здоров'я, легких сесій та яскравих вражень і спогадів про часи студентства!

Мої відео