Донецьк Інформ

Гемаготен «Happy Kid» Йод : усуває дефіцит йоду і збагачує раціон

Гемаготен «Happy Kid» Йод : усуває дефіцит йоду і збагачує раціон
194713 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гемаготен «Happy Kid». Ви давно шукали енергетичний батончик, що насичує енергією та живить оргінізм поживними мікроелементами? Обирайте Гемаготен «Happy Kid» Йод!

Гемаготен «Happy Kid» : особливості та переваги

Чому ми обрали саме йод? А ви знали, що саме дефіцит йоду в організмі приводить до виникнення і розвитку імунодефіцитних станів та збільшенню ризику розвитку пухлин? Йодна недостатність формує порушення діяльності органів і систем людського організму на емоційному рівні, з боку серцевосудинної системи, імунної системи організму та навіть з боку опорнорухового апарату і м’язової системи!

Енергетичні батончики Гемаготен «Happy Kid» Йод - це продукт для сучасних українців. Вони орієнтовані на людей, які потребують швидкої енергії, але не мають часу на їжу. Енергетичні напої містять кофеїн, тоді як енергетичні батончики забезпечують харчову енергію. Кидай пити каву, саме час вживати чисту енергію!

При створенні унікального рецепту, виробники обрали саме йод як секретний інгрідієнт. Рекомендується його в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою профілактики дефіциту йоду і збагачення раціону. Гемаготен «Happy Kid» Йод має загальнозміцнювальну дію на організм, сприяє відновленню обмінних процесів, стимулює кровотворення, а також, містить 30% добової потреби дорослої людини в йоді!

Гемаготен «Happy Kid» - незамінний батончик при сучасному ритмі життя


Енергетичні батончики Гемаготен «Happy Kid» Йод рекомендовані в комплексному оздоровленні організму та при зниженій функції щитовидної залози. Також, енергетичний батончик - це фітопродукт оздоровчої дії. Саме йод сприяє нормалізації роботи щитовидної залози. Гемаготен «Happy Kid» Йод є джерелом органічного йоду, забезпечує профілактику йоддефіцитних станів та сприяє зменшенню процесів інтоксикації.

Також, енергетичні батончики - це легкі і смачні снеки, які оцінить кожен спортсмен. Вони є відмінним джерелом білка і в основному містять мало вуглеводів, що робить їх смачними і придатними для збалансованого харчування. На додаток до того, що вони надають вашому організму необхідну енергію і велику кількість білка. Батончики Гемаготен «Happy Kid» Йод містять достатню кількість корисних елементів, які дозволяють зберегти енергетичний баланс організму.

Споживання батончиків Гемаготену «Happy Kid» Йод сприятиме поліпшенню роботи щитовидної залози, стимулювання розумового розвитку, допоможе у вирішенні проблеми йододефіциту у дорослих і дітей.

Теги: Гемаготен,Гемаготен «Happy Kid» Йод,Гемаготен «Happy Kid»,Енергетичний батончик
Мої відео