Донецьк Інформ

Переяславська "культура" далека від культури.

Переяславська "культура" далека від культури.
52683 ПЕРЕГЛЯДІВ

В структурі закладів культури Переяславської міської ради, якими керує начальник відділу культури Антоніна Курченко, панує тотальна неповага до людей.

начальник відділу культури переяслав Антоніна Курченко

Відсутність культури у керівників закладів культури Переяславської міської ради є нормою, яку "затвердила" сама очільниця відділу культури.

Директор Народного центру культури "Зустріч" Тарас Близнюк, так і не зрозумів того, що своїми діями порушив не тільки етичні норми, а й права особи (голова громадської організації та помічник депутата міської ради), що до нього зверталась.

Далі всіх пішла посадова особа місцевого самоврядування (в.о. начальника відділу культури Переяславської міської ради) Вікторія Гуріна, яка вважає, що для відвідування комунального закладу - дитячої музичної школи необхідний письмовий дозвіл.

Ось так посадові особи Переяславської міської ради, скриваючи свої численні порушення в роботі підпорядкованих відділу культури закладів, завідомо ідуть на інші порушення. І це не дивно, бо їх керівниця Антоніна Курченко пішла далі всіх - викликала поліцію на активістів, які в прийомний день прийшли на особистий прийом для подачі звернення.

Мої відео