Донецьк Інформ

Арутюнян Еміль Карленович: перемога України у неоголошеній війні можлива лише за умови спільної допомоги військовим

Арутюнян Еміль Карленович: перемога України у неоголошеній війні можлива лише за умови спільної допомоги військовим
9529 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українсько-російська війна триває вже кілька років, і незважаючи на покращення державного фінансування військової галузі, досі розвиток армії та її успіх на фронті тримається на зусиллях волонтерів. Еміль Арутюнян – один з благодійників, який з 2014 року до наших днів регулярно надає допомогу військовим, що перебувають на лінії вогню, а також лікарням, що лікують захисників України після поранень.

Арутюнян Еміль Карленович: Якісне лікування поранених військових – запорука перемоги у війні


Еміль Арутюнян – один з найбільш активних меценатів, який разом з іншим відомим благодійником Дніпра Олександром Петровським регулярно протягом багатьох років постачає якісні харчі, засоби особистої гігієни, медикаменти та інші необхідні речі на фронт. Спільно з Міжнародним Благодійним фондом «Солідарність», президентом якого є Олександр Володимирович, Еміль Арутюнян займається постачанням необхідної техніки, медичних препаратів та захисних засобів до лікарень, у яких проходять лікування українські бійці після поранень.
Один з об’єктів допомоги – Дніпровський медичний госпіталь. Не так давно цей відомий медичний заклад отримав дуже потрібне та очікуване медичне обладнання, яке йому передали меценати. Це у першу чергу сучасні операційні столи, спірограф, кардіограф та монітор пацієнта для реанімаційного відділення госпіталю. Лікарі, які одразу проінспектували отримані хірургічні столи, залишилися дуже вдячними і задоволеними подарунками: обладнання сучасне, багатофункціональне і зручне. Його використання дозволить зробити оперативні втручання більш безпечними і комфортними для всіх учасників. Як розповіли хірурги госпіталю, заклад буде повністю укомплектований потрібним обладнанням, коли меценати та волонтери об’єднаються для придбання ще чотирьох таких столів.
Активність Еміля Карленовича та фонду «Солідарність» за безпосередньої участі самого Олександра Петровича не вичерпується допомогою військовому госпіталю. Ще один провідний в області заклад, куди у першу чергу привозять поранених військових – Дніпровська клінічна лікарня імені Мечникова. Нещодавно заклад отримав подарунок – шість сучасних кардіографів та медичних ліжок. Кардіографи стали необхідними приладами для кардіологічного відділення лікарні. Вони потрібні як для дослідження серцевої діяльності поранених, так і для інших пацієнтів, особливо тих, що мають гострі або хронічні хвороби серця.

Арутюнян Еміль Карленович: Регулярна допомога фронту


Для наближення перемогу української армії на сході дуже важливою є турбота і про тих бійців, які перебувають на лінії фронту. Щоб підтримати їхній бойовий дух та нагадати про те, що меценати, волонтери та звичайні жителі Дніпра постійно пам’ятають про них, Еміль Арутюнян разом з фондом «Солідарність» регулярно організовує відправлення посилок з недорогими, але дуже важливими і потрібними речами. Це і продукти харчування, і медикаменти, і засоби особистого догляду. Військові дякують благодійникам за таку допомогу – у першу чергу приємна увага до них та шанобливе ставлення до їхньої важкої праці.
Допомога родинам бійців, як ще перебувають на фронті або щойно повернулися додому, проявляється і у регулярному наданні путівок для родин військових. Щороку завдяки меценатам, у тому числі Олександру Петровському, Емілю Арутюняну та іншим десятки сімей безкоштовно відпочивають на Азовському узбережжі на добре обладнаних базах відпочинку. Родичі загиблих захисників також не обділені увагою – їх запрошують на спеціальні зустрічі, де дякують їм та полеглим військовим, і надають посильну фінансову та моральну допомогу.

Теги: Арутюнян Еміль Карленович,Еміль Карленович Арутюнян
Мої відео