Донецьк Інформ

До Дніпра з зони ООС доправили трьох поранених військових

До Дніпра з зони ООС доправили трьох поранених військових
146035 ПЕРЕГЛЯДІВ

Один з них — у військовому шпиталі у стані середньої тяжкості, двоє — у важкому стані в лікарні Мечникова. Сьогодні до обласного центру доправили ще одного військового із зони ООС.

Про це повідомила волонтерка Тетяна Губа на своїй сторінці у мережі Фейсбук. З численними осколковими та мінно-вибуховими пораненнями його доправили до військового шпиталю. Він знаходиться у свідомості.

А от стан двох бійців, яких два дні тому привезли з-під обстрілів у Мар’їнці до обласної лікарні Мечникова, і наразі залишається важким. Військовим 49 та 47 років, обидва підключені до апаратів штучного дихання. У бійців — надважкі поранення голови, очей, в одного з них — важке поранення черевної порожнини та пошкоджений кишківник.

" У нього почалися ознаки перитоніту, тож наразі лікарі не роблять довгочасних прогнозів. Ситуація ускладнена ще й тим, що чоловік має надлишкову вагу, — розповів журналістам головний лікар ОКЛ ім. Мечникова Сергій Риженко. - Загалом важкий стан в обох бійців, але сподіваємося, що через день-два вже буде можливість відключити пацієнтів від апаратів штучного дихання".

Читайте також : До міста доставили двох тяжкопоранених бійців

Мої відео