Донецьк Інформ

Три ОСББ у Чечелівському районі Дніпра ризикують залишитися без опалення

Три ОСББ у Чечелівському районі Дніпра ризикують залишитися без опалення
32961 ПЕРЕГЛЯДІВ

У квітні КП “Теплоенерго” виставило їм штрафні санкції, начебто за невірно опломбовані лічильники тепла та інші незрозумілі порушення. Проте люди платити відмовляються, вважаючи ці штрафи незаконними.

Жителям Новокримської, 3 виставили додатковий рахунок в 1 млн 200 тис грн, мешканцям Суворова, 34а — 600 тис грн і Суворова, 7 — 90 тис грн.

Директор КП “Теплоенерго” Андрій Клименко каже, що вперше чує про всі ці адреси:

 “По цих об’єктах я жодного разу з населенням не спілкувався. До мене на прийом ніхто не приходив. Якщо ви стверджуєте, що ми на них не подаємо в суд, то після пресконференції я дізнаюся, чому так сталося. Але по цих будинках зі мною особисто жоден голова ОСББ не спілкувався”.

Натомість керівники цих трьох ОСББ стверджують: ведуть листування з керівником КП “Теплоенерго” вже півроку, вимагаючи скасувати, на їхню думку, незаконні санкції.

Нагадаємо, влітку ми розповідали, як мешканці цих будинків усі разом ходили протестувати до офісу КП “Комунжилсервісу”, що з 2018 року обслуговує їхній будинок. Тоді заступник директора підприємства Валерій Тєтякін заявив, що показання лічильників у цих ОСББ обнулили через відсутність пломб. Тому опалення за весь сезон нарахували по 41 грн 93 коп за квадратний метр, що вдвічі більше, ніж за лічильником. Та голова ОСББ Новокримська, 3 Олег Браславець стверджує, пломби зняли самі працівники цього КП.

Мої відео