Донецьк Інформ

Скандал через гуманітарку: судді-переселенцю не сподобалася гуманітарна допомога

Скандал через гуманітарку: судді-переселенцю не сподобалася гуманітарна допомога
322892 ПЕРЕГЛЯДІВ

Іван Голошивець суддя Донецького окружного адміністративного суду, напередодні Різдва вчинив скандал через погану гуманітарну допомогу, мовляв, що його діти такого не їдять. Через "жахливу" гуманітарку дружина судді-переселенця викликала поліцію.

6 січня в Броварах суддя-переселенець Іван Голошивець відправився до волонтерського штабу, щоб отримати гуманітарну допомогу дітям. Через дві години чоловік з дружиною повернувся до волонтерів, і грубо заявили, що їхня родина і діти такого не їдять, також вони сказали, що на таке не розраховували. Волонтери розповіли, що родина судді-переселенця вже не вперше отримувала допомогу в Броварах, і такий конфлік відбувався між ними не вперше.

На гуманітарну допомогу скарг ніколи не було від мешканців Броварського району, оскільки до неї входять крупи, тушковане м'ясо, шпроти, олія, борошно, і загальна вага такої допомоги складає 13 кілограм, також  надаються підгузки та дитяче харчування.Відкривши пакунки з допомогою, родина Голошивецьких відправилася до волонтерів з погрозами, та з вимаганням зробити обмін гуманітарки на інше. Після бунту дружина судді-переселенця викликала поліцію.

Юрист Броварького району Марина Піанкова у своєму Facebook продублювала ситуацію яка відбувалася на місці подій, та сказала, що "ці люди" привели в шок всіх, навіть поліцію. Юристка розповіла, що переселенець проживав у м.Донецьк, та працював у Донецькому суді до війни. Як виявилося, він отримував більше 150 тисяч гривень зарплатні, та мав купу державних пільг. З такою зарплатнею тепер зрозуміло, що макарони за 30 гривень йому аж ніяк не до смаку. Але до думок приходить лиш одне, як можна розраховуват на щось більше, якщо ти отримуєш безкоштовну допомогу. За такі кошти суддя-переселенець з легкістю зможе забезпечити себе та всю свою родну, і цього вистачить не на один місяць.

Також юрист Марина Піанкова повідомила, що після цієї ситуації вона подала скаргу в етичну раду судової влади. Наразі кандидатура Івана Голошивець в члени Вищої ради правосуддя знаходиться на стадії розгляду.

 

Теги: Волонтери,Суддя,гуманітарна допомоа
Мої відео