Донецьк Інформ

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи!

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи!
428802 ПЕРЕГЛЯДІВ

День Гідності та Свободи - це щорічне свято, яке відзначається в Україні 21 листопада. Але мало хто знає, що свій початок воно бере від 13 листопада 2014 року, на честь Помаранчевої революції.

Історія цього свята почалася з 2005 року. Його скасовували, відновлювали, але воно знову і знову поверталося, наголошуючи, що Україна, її народ, кожен з нас є вільним, незламним та самостійний.

Ми пам'ятаємо події на головній площі Києва - Майдані Незалежності, коли ми показали усьому світові, хто ми. Але, на превеликий жаль, кожному українцю знову потрібно нагадати, хто такі українці.

Саме сьогодні, 21 листопада 2022 року, ми гідно боремося за свою Батьківщину, за рідну, єдину Україну. Нехай же мирне небо скоріше з'явиться над українською землею, як символ незламності країни та її народу. Вірними супутницями нам будуть віра, надія та любов. Любов до ближнього, рідних, з якими ми поруч чи порізно, друзів та кожного. 

Давайте і далі пам'ятати, говорити ніколи не забуваючи про героїв, які боролися та борються за нас і Україну. Допомагати та прискорювати перемогу, яка ось-ось з'явиться на горизонті, пророкуючи нам тільки щастя, добробуту та, головне, свободу! 

І, як говорив відомий український художник та письменник, Тарас Григорович Шевченко: "Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!.. 

У своїй хаті своя правда і сила і воля"

Вистояли на Майдані - переможемо й ворожого російського окупанта!

Слава Україні!

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи!

Мої відео