Донецьк Інформ

UiiE разом з UIMC уклали договір про науково-освітню співпрацю з Львівським університетом бізнесу та права

UiiE разом з UIMC уклали договір про науково-освітню співпрацю з Львівським університетом бізнесу та права
356273 ПЕРЕГЛЯДІВ

26 серпня у стінах Львівського університету бізнесу та права Український інститут міжнародної освіти уклав угоду про співпрацю між навчальними закладами.

Договір підписаний представником наглядової ради Українського інституту міжнародної освіти UiiE, академіком українських технологічних академій Лю Юйдань та канцлером ЛУБП, українським науковцем, доктором юридичних та технічних наук Любомиром Сопільником.

Львівський університет бізнесу та права заснований у 2003 році. Вже майже два десятиліття освітній заклад займається підготовкою висококваліфікованих кадрів у різних галузях, а також, має підготовчі курси ЗНО, курси водія, охоронця, курси англійської мови, військову кафедру та підвищення кваліфікації.

Навчаючись в університеті, студенти мають можливість отримати одночасно два дипломи, український диплом державного зразка та диплом польського або американського вищого навчального закладу та отримати практичний досвід під час розпалу навчання за допомогою дуальної форми навчання. Також, при ЛУБП діє Інститут культури та мистецтва імені Фридерика Шопена, який здійснює підготовку фахівців у галузях культури та мистецтва.

«Підписання цього договору відкриє нові можливості у вивченні міжнародної юриспруденції та права для студентів з Азії. А також, завдяки курсам які пропонує університет, студенти зможуть отримати знання та навички, які закордоном дуже шануються», – прокоментував Лю Юйдань.

Лю Юйдань

Мої відео