Донецьк Інформ

Величезний вогонь в одному з домів на Київщині

Величезний вогонь в одному з домів на Київщині
309739 ПЕРЕГЛЯДІВ

У селищі Мала Вільшанка Білоцерківського району Київської області сталася жахлива пожежа в одному з будинків приватного сектору.

 

До місцевого відділу поліції зателефонував невідомий чоловік з інформацію про те, що в одному з будинків його односельців раптово з’явилося значне вогнище. Як потім з’ясувалося заявник це житель того ж села віком 43 роки. Швидко прибігши на місце подій, він знайшов там свого мертвого батька — господаря будинку, який помер від цієї пожежі.

 

Співробітники оперативно-розшукової служби стрімко прибули за вказаною адресою. За ними оперативно приїхали й патрульні поліцейські. За допомогою опитування місцевих мешканців та заявника і ще декількох слідчих дій було офіційно задокументовано факт смерті чоловіка через страшенне вогнище в його будинку. Як повідомляють правоохоронні органи, причиною пожежі ймовірно є несправна система пічного опалення дому. Для надання більш точної інформації з цього приводу прибудуть працівники рятувальної служби міста, щоб провести необхідну перевірку.

 

Поліцейські та рятувальники ще раз просять вас бути уважними до таких речей і проводити час від часу потрібну перевірку на справність. Бережіть себе та інших людей.

Мої відео