Донецьк Інформ

Кам’янські спортсмени сваряться через приміщення для тренувань

Кам’янські спортсмени сваряться через приміщення для тренувань
146247 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Кам’янському в спортивному комплексі “Прометей” тенісисти, баскетболісти та волейболісти не можуть поділити майданчики. Кожна зі сторін скаржиться, що їм замало місця для тренувань і чимдуж намагається витіснити із залів інших.

Суперечки між ігровиками та тенісистами тривають із самого відкриття спорткомплексу після реконструкції, а це вже майже рік. Наразі конфлікт настільки загострився, що 16 жовтня  вирішувати його приїхав сам голова ДніпроОДА.

Для тенісистів у спорткомплексі облаштовані два зали. Третій зал — універсальний. Знизу має бути корт, а зверху — розбірний паркет для волейболу та баскетболу. Тенісистів не влаштовує, що цей третій корт ще не облаштували.

“Ми не можемо приймати тут жодних змагань, навіть звичайних дитячих. Адже за міжнародними стандартами має бути три корти з однаковим покриттям. Про це ми спочатку і домовлялися за проєктом з міським головою, минулим очільником ОДА та його заступником”, — каже президент федерації тенісу Дніпропетровської області Євген Пересипкін.

А волейболистів із баскетболістами обурюють зазіхання тенісистів на єдиний зал, де можуть тренуватися команди.

“Чи невже їм мало, лівий та правий зали їм віддали, вони ще хочуть центральний забрати. Що тоді буде з професійними спортсменами, де займатися волейболістам, баскетболістам та іншим олімпійським видам спорту?”, — заявив віцепрезидент Дніпропетровської обласної федерації волейболу Іван Бабіч.

За словами голови ДніпроОДА Олександра Бондаренка, третій корт — не забаганка, а складова проєкту реконструкції. Щоправда, виконаний він ще не повністю. Представник підрядника пояснив затримку необхідністю почекати усадки будівлі.

“Це наливне покриття для хардового тенісного корту, якщо піде усадка будівлі, а такий ризик є, просто лусне і його доведеться здерти та викинути. А це коштує великих грошей”, — запевнив представник підрядної організації. 

Відтак, обласний очільник пропонує заспокоїтись усім сторонам суперечки. Тенісисти, хоч і з затримкою, третій хард таки отримають, але це жодним чином не вплине на ігровиків. Місце та час для тренувань знайдуть для всіх.

Мої відео