Донецьк Інформ

Волейболістки спортивного клубу “Прометей” тріумфально пробилися до чергової стадії Кубка України

Волейболістки спортивного клубу “Прометей” тріумфально пробилися до чергової стадії Кубка України
230301 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 25 по 27 жовтня в 4-ох містах України відбулись змагання в рамках першого етапу боротьби за Кубок України з волейболу серед жіночих команд. 16 учасниць розподілили на 4 групи, які зіграли в Полтаві, Дніпрі, Кам'янському та Рівному. За підсумками першостей до наступного раунду  вийшли по 2 найсильніших колективи з кожного квартету.

Кубок України — один з найважливіших національних трофеїв.

"Переможці Кубка України отримують право в наступному сезоні грати в Єврокубку", — пояснює генеральна менеджерка СК "Прометей" Марія Александрова.

СК “Прометей” — єдина команда, яка у відбірній групі “B” представляла українську Суперлігу. Всі інші колективи змагаються у Вищій та Першій лігах. Однак, цей факт не завадив підопічним Андрія Романовича максимально відповідально віднестися до кожного з двобоїв. Першою кам'янчанкам поступилася команда «Полісся ліцей-інтернат» з Житомира. Наступними зброю перед господарками паркету склав клуб з одеської області — “Кирнички-Фогтланд”.

А чергова перемога над столичними опонентками з ВК “Легенда Wnet” забезпечила СК “Прометей” вихід у наступну стадію змагань з лідуючої позиції.

Усіх суперниць “Прометей” по черзі розбив з однаковим рахунком — 3:0. Однак наставник команди найбільше задоволений перебігом саме останнього поєдинку.

Мені дуже сподобалося те, як діяла моя команда у грі з “Легендою”. Я вкрай рідко таке кажу, але сьогоднішня гра мені сподобалася. Не тому, що ми виграли, не тому, що викрали з великим відривом, а тому, що дівчата працювали від початку до кінця. Зібрані були абсолютно всі”, — зізнався тренер СК “Прометей” Андрій Романович.

Вже наприкінці тижня на волейболісток із Кам’янського чекає спарений тур у Чемпіонаті Суперліги проти тернопільської “Галичанки” — клубу, з яким наразі “Прометей” ділить 1 місце в турнірній таблиці.

Дебютна гра СК “Прометей” — “Галичанка-ТНЕУ-Гадз” відбудеться в СК “Прометей” першого листопада о 19:00.

Мої відео