Донецьк Інформ

Олімпійський урок до Європейського тижня спорту #BeActive пройшов Ставищенському ліцеї №1 та школах Білоцерківського району.

Олімпійський урок до Європейського тижня спорту #BeActive  пройшов Ставищенському ліцеї №1 та школах Білоцерківського району.
320082 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олімпійський урок до Європейського тижня спорту #BeActive  пройшов Ставищенському ліцеї №1 та школах Білоцерківського району. 

На передодні Святої Покрови, Дня захисника України, Дня захисту дітей  член виконкому Відділення НОК України в Київській області, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, відмінник освіти України, факелоносець ХХ Олімпійських ігор Анатолій Щербина провів вело марафон. 

Завдання його було подолати відстань 75 км. за один день. Веломарафон він присвятив в першу чергу своїм трьом синам, офіцерам, які захищають Україну з 2014 року по цей час та всім захисникам та захисницям нашої держави.

Стартував о 9.00 год. від Ставищенського ліцею №1, де відбулася зустріч з педагогічним колективом, учнівською молоддю та дирекцією ліцею.

Подальший шлях пролягав до Гостромогильської школи  де також  відбулася зустріч   з учнівським та педагогічними колективами. Квіти вітання під керівництвом в.о. директора  школи Середюк І.П.

В селі Іванівка Анатолія Ілліча зустрічали учні та вчителі з вітаннями та фото на згадку. 

Далі шлях пролягав до Кривецької школи і знову вітання, квіти і фото на згадку.

Подальший маршрут по Черкаській області, м. Жашків та село Скибин зустрічали голова Жашківської ОТГ  Цибровський І.А., староста села Скибин Курко Д.В., дирекція школи, місцеве телебачення учнівський та педагогічні колективи. З учнями , вчителями був проведений Олімпійський урок. Під час уроку Анатолій Ілліч розповів про олімпійський рух, продемонстрував медалі, олімпійську форму факелоносця, факел та вручив олімпійські сувеніри голові Жашківської ОТГ, та директору школи Шаманській І.Б.  Анатолію Іллічу були вручені подарунок та грамота від голови ОТГ та фото ни згадку.

В планах було подолати 75 км. до Дня свого ювілею, але марафон подоланий без декількох  100 км. 

#NOC #BeActive #КОВНОК #спорт #молодь

Мої відео