Донецьк Інформ

Олімпійський урок з волейболу пройшов у місті - герої Гостомель.

Олімпійський урок з волейболу пройшов у місті - герої Гостомель.
388899 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олімпійський урок з волейболу пройшов у місті - герої Гостомель.

10 вересня 2023 року за ініціативи голови Відділення НОК України в Київській області Ігора Малинського в спортивній залі Гостомельського ліцею 1 в межах Всеукраїнського проекту НОК України "Олімпійський урок - 2023" продемонструвати свою майстерність зібралися волейболісти з Гостомеля, 

Бучі та Ірпеня. Поздоровити учасників змагань завітали представники Відділення НОК України в Київській області, а саме виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, член відділення НОК України в Київській області, головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Гостомельської селищної ради Антон Звєрєв та член відділення НОК України в Київській області Олег Шарапов.

Вадим Гаєвий привітав учасників та тренерів з професійним святом з Днем Фізичної культури і спорту України та побажав спортсменам змістовної та справедливої гри.

По закінченню змагань на спортсменів чекатимуть кубки та медалі відповідних ступенів! Особлива подяка організатору вже не перших змагань у Гостомелі Ігорю Грабовському.

#NOC #BeActive #Олімпійський урок #КОВНОК #спорт #молодь

Мої відео